Sm i Eskilstuna

Vilken fantastisk helg vi har haft! Bodde kungligt på en ställplats vid hamnen nedanför Sundbyholms slott😍 Det var skönt att slippa bo på campingen. Här var det nära till krogen och en fantastisk miljö och vy att vakna upp till och äta frukost😍

 På fredags- och lördagskvällen var det livemusik på krogen i hamnen. Underbart kul😂 Fullt med härliga glada människor! Båtfolk, hästfolk och campinggäster omvartannat. Ett jäkla drag😂
Skönt med trygga stabila hundar när man är ute så här. De har skött sig exemplariskt och tålmodigt. Skönt att ha husbilen med kaffe och mat samt kalla drycker😂 när suget sätter in. Smidigt! Gick undan lite ibland och vilade från folkhavet.


Köpte lite smått o gott med oss hem. En ny hjälm till Jonas, ett par gummityglar, lädergrimma, stigläder och några grimskaft😉. Det kostar att ligga på topp.


Njöt av alla fina hästar! Extra roligt att se barn och juniorer tävla samt min favorit Unn med sin fina svarta hingst Hrafndynur. Unn är helt klart en publikfavorit.
Det roligaste sm:et hittills. Har skrattat konstant😂 Underbara vänner vi glidit runt med😀 Även våra gubbar hade riktigt roligt! 

Nu ser vi fram emot Norrlandssemestern nästa vecka då vi ska prova på att rida på tur långt uppe i Nikkaluokta vid Kebernekaise👏 i den svenska fjällvärlden. Ascoolt! Nu först blir det lite fix hemma i veckan innan vi drar till Öland på torsdag-söndag med husbilen. Oskar, Carro och barnbarnen ska också med 😍 Vi ska bo hos Jossan och Anders och hjälpa till med altanbygge😆. Även Phille kommer ner en sväng. Får bli ett besök på Ölands djurpark med barnbarnen😀 och lite bad hoppas vi.
 Ska bli väldigt trevligt! 

Nu ska jag städa hönshuset och sedan klippa mig. Vi rider lite senare i kväll jag, Emma och Helen när det svalnat av. Ska även träna lite med Blossa😀. Njuter av min semester!