Husbilen pimpad

Ja nu har vi fått våran nya tjocka bäddmadrass till husbilen så att vi sover kungligt :) Så gött! Har bäddat sängen i dag och fräschat till den lite och köpt till ett par nya kuddar och nya påslakan. Fyllt på med lite ljus och fina ljuslyktor o lite annat smått o gott. Även hundarnas skåp har fyllts på med nya regnställ (som täcker magen), hundgodis och lite goa ben. Kan vara bra med heltäckande regnställ så man slipper få in alldeles för mycket skit in i husbilen. Till helgen drar vi iväg till islandshäst sm i Eskilstuna. Ska bli regn men vi är beredda :). Jonas ska iaf köpa en ny hjälm :)  Nästa vecka ska vi sätt dit solceller på taket också sen är vi redo för sommarens äventyr!


I går kväll var det vackert väder så vi cyklade ner till Cathrine och Mats och avnjöt kvällen där i deras vackra trädgård och uterum. Så mysigt.


I dag på morgonen plockade vi 4 färska ägg  till frukost. Lite vardagslyx! Sen tog vi en härlig promenad i skogen med hundarna. Vi gick utmed Hassafall och en bit på vandringsleden och upp på våra vackra gärden med utsikt över gården.



Lite suddiga bilder hahahaha


 Lade några spår till hundarna på vägen hem. Vilda tog sitt spår klockrent och Blossa börjar nu också förstå och kan gå korta enkla raka spår. Svårt i dag för att det blåste lite.


I kväll ska vi rida en sväng jag och Helen. Hoppas på en regnfri ridtur ;)