Midsommar på ostkusten och matmarknad

Vilken härlig midsommarhelg! Goda vänner, god mat, 5 kamp, promenader i skärgården och massor av skratt😀😂. Underbart att komma tillbaka till Oskarshamn😀


Människa vad mat vi har ätit.


Mmmm... finns inget bättre än jordgubbstårta.

Blossa älskar att bada medans Vilda bara doppar benen. Passade på under morgonpromenaderna.



                           
Vacker led utmed näset som vi vandrade på😀
Åter tillbaka i Jönköping och jobb så föll det sig så att det är matmarknad i city, ett stenkast från jobbet.
 Lyx att jobba i stan. Har gått på marknaden två dagar på raken och ätit god mat och sugit in dofter från världens olika hörn😀


Har suttit och kollat lite på resa till Berlin i dag.  Ev drar vi iväg några dagar med husbilen första semesterveckan , sen blir det  islandshäst sm i Eskilstuna ett par dagar med ett gäng islandsfrälsta😆. Helgen därpå blir det Öland några dagar med hela familjen för att hjälpa Jossan och Anders med sin ute altan. Damerna åker på utflykter och gubbarna jobbar😂 Vi kommer att gå på Ölands djurpark med Noel och Noah och lite shoping i Borgholm. Längtar.
V 29 drar vi sen till Norrland utmed Höga kusten i husbilen och hem genom Norge. Blir nog borta drygt 1 v. Sen kommer vi att vara hemma och bygga på huset. Blir kanske någon tur ett par dagar till Skåne eller Bohuslän om vädret är kanon😀 Skönt att ta dagarna som de kommer och inte behöver man tänka på att boka något när man har husbilen.

Mitt i livet stannar  livet upp en stund då man nåtts av det sorliga beskedet att Mikael Nyqvist gått bort i cancer 56 år gammal.
Stannar upp och reflekterar och sörjer...

Ha en go dag och lev i nuet
 Skjut inte upp saker till morgondagen. Lev din dröm. Njut av livet.

❤❤❤

Kärlek till alla! ❤