Vårsol, avvänjning, ridning och snickerier

Äntligen kom solen och alla vårkänslor med den :) Vikingur har börjat avvänjningen från mamma Svingla. Han får fortfarande dia henne en gång om dagen för att undvika mjölkstockning. Han skriker fortfarande lite på mamma som svarar honom. De ser varandra, vilket är både bra och dåligt.






Tur att pappa tar hand om sonen <3 Jamen hur gulligt är inte det <3 Världens bästa farsa!







Han gillar att visa upp sig och det var han inte sen att göra när stallbaken var full av människor :)






På rännet är det full fart med färdigställandet av logen. Grabbarna har kul och spelar bandy :) Precis som när våra pojkar var små. Får lite flashbacks av roliga minnen.






Alla grabbarna hjälper till. Nu är nästan alla väggar på plats och hålen i golvet igenbyggda. Nu ska plankorna på väggarna upp. Många bräder blir det, men det går lättare och fortare när man har lite hjälp <3 Då är de värda lite paus med kaffe.






Alltså de är så gulliga Noel och Noah. De går och håller varandra i handen och har sååå kul tillsammans. De ser nästan ut som tvillingar.




Blev flera härliga ridturer i solen i helgen och vi har både grillat och fikat ute. Man vill ju bara inte gå in.






Det här är den bästa tiden när man har allt härligt framför sig. Stallet har varit fyllt av härliga människor hela helgen :)




Hästarna njuter :) De älskar verkligen den här hörnan av hagen där solen värmer och vattnet som porlar. Snart börjar naturen så sakteliga vakna till liv.



Min fina Eydis<3









Ibland önskar jag att jag vore en häst :) Hahahaha