Bästa helgen på länge

I dag var det dax för ihopsläppet med Vidar. Det gick hur bra som helst. De har fått hälsa på varandra under veckan så det gick lugnt tillväga. Nu är det 6 killar i hagen och de har så roligt nu😀 De börjar få lite vårkänslor så nu börjar de röra sig på större ytor. 


Kolfinna bjöd mig på en mjuk fin tölt i vårsolen i dag. Älskade fina svarta skönhet❤


Eydis var taggad i dag och hon kändes kraftfull i steget. Dock blandar hon nu alla gångarter hej vilt nu när hon också hittat passen😂 Vi ska nog få ordning på det så småningom.


Även Svingla trampade på med bra framårbjudning och öronen framåt. Unghästarna tycker att det är så roligt när det är flera hästar.

August och Lina fixade lunchen i dag. Egengjorda hamburgare med mycket gott tillbehör. Smakade så gott i vårsolen.


 Eyvindur, jag och hundarna tog en skön promenad själva senare under eftermiddagen. Det var faktiskt första gången jag tog med Blossa på en liten ridtur utan Jonas som tidigare gått bredvid. Hon skötte sig perfekt❤


Det var så skönt att rida själv och lyssna på fåglarna och njuta av tystnaden. 
Sen följde Noel med farmor in och käkade kvällsmat. Han pratar o pratar och säger så roliga saker nu så man skrattar ihjäl sig😂


Blir tidig sängång i kväll. Har mockat i hagarna och krattat gårdsplanen i dag och hunnit med att rida 6 hästar. Är nu skönt trött i kroppen. En bra deckare får det bli nu på storytel. 

Vilken helg❤ Vänner, islandshästar, ridning, barnbarn, hundar och mina egna barn❤