Våren är äntligen här!!!!

Vaknade av fågelsång i dag. Våren är äntligen här!!! Mulet på morgonen men ändå vårigt! Blev en fantastisk dag där solen tittade fram.  Har arbetat på gården hela dagen och gjort lite annat :)

Började dagen med att mocka ute i hagarna innan frukost som inmundigades med alla mina pojkar<3 . I dag hjälpte August och Fredrik till i skogen. Tack mina fina pojkar <3!



Förberedde sen steken till middagen. Passade på att lägga spår till Vilda medans steken blev klar i ugnen. Lade ett spår med vinklar, runt träd, över stenar och in bland buskar. Hon tog spåret klockrent! Var hemma lagom till middag igen. Gäller att nyttja tiden för efter middagen hade vi bestämt att släppa ut fåren. Vi blev 8 st till middag i dag så det blev en stor balja potatis :)


Här kommer lite bilder från dagen! Det har varit helt underbart att vara ute en dag som denna med min fina familj <3 Alla hjälptes åt! Fika hos Birgit  på em och en stunds vila :)
Alltså att se barnbarnen njuta av djuren och av att åka traktor är det bästa som finns!!! Noel var väldigt intresserad av "bä bä" ;) Härliga unge!
Eyvindur fick sig en liten uppfräschning i dag när det var fint ute :) Finaste silverprinsen <3. Skrittade Sending ca 25 minuter i dag. Nu ska hon sättas igång sakta.Eydis får vänta tills i morgon så hon hunnit vänja sig vid sina nya skor.
















Dagen slutade väldigt bra😀 Två fina lammungar föddes sent i kväll. Mor och barn mår bra😀 De var först ut i vår. Nu väntas flera lamningar de närmaste veckorna! Så mysigt!