Lammungar, hästar och barnbarn

Det har fötts många lamm de senaste dagarna så det har varit fullt upp med pass och arbete med märkning o bygga lammboxar.



I dag städade jag på fm då vädret var så där. Sen sprack det upp och blev precis så där underbart som våren kan vara. 🌞 Tog med Eydis som handhäst i dag på en klätterrunda i skogen. Hon är så duktig! Försöker att varva arbetet för att det ska kännas roligt och varierande.
 Red Sending i dag också. Både i skogen och på banan.Känns bra! I morgon rider vi en skogstur med trevligt sällskap.  Svingla fick en välbehövlig dusch i dag och lite kraft o mineraler till bebis. Hon står nu ganska stilla när man duschar henne. Övning ger färdighet. Fina Svingla!

 Noel älskar sin lilla trampetraktor. Hehe bara lite jobbigt att dra den 😂 Både Noel och Noah har åkt riktig traktor med farfar i dag. De bara älskar det!  Underbara grabbar 😍
Sen gick vi in och käkade farmors mat och lekte. Pussla och bygga dupplo hör till favoritsysslorna. Noah kryper snabbt som attan nu och börjar ställa sig upp. Så härligt att följa deras utveckling dag för dag och ge de möjligheten att växa upp med äldre generationer på ett unikt sätt. Precis som våra egna barn har gjort.