Borta bra men hemma bäst

Nu äntligen har jag satt mig i soffan :)))
I dag visade sig inte den första vårdagen från sin bästa sida... Kallt och snöblandat regn och snålblåst. Ja hästarna hade inga problem med det för de var jättepigga  alla tre :) Tindra brallade och grejade och hade nog vårkänslor .. Hahaha och Eyvindur sprang och nosade stona i baken :))) Kolfinna var så rolig att rida o dag <3 Ingen handbroms här inte :))) 

Vi fullkomligt dansade fram i tölt med schvung och hon växlar fint till en kraftfull trav :) Nu när hon var i sitt esse i dag så gjorde vi några passläggningar också när hon bjuder på :) 

Under eftermiddagen så kom Demi tillbaka till oss. Han har farit runt på några ställen och jag kan säga att det var en glad kille som äntligen kom hem igen :)! Hans matte o husse var också glada :) Nyspånad box väntade på honom efter att han hälsat på alla sina tjejkompisar. :))) 

Eyvindur och Demi sa hej till varandra utan problem eftersom de känner varandra väl! Eyvindur visade att han bestämmer. Nu står de två inne i natt bredvid varandra. Lugnt och fridfullt. I morgon ska han få hejja på sina gamla kompisar som han vuxit upp med. Skönt att han är hemma igen<3 


Snart fylls det på med fler hästar :) 
Nu vila i soffan efter lite käk!