What a day <3

Vaknade i dag och Philip var hemma <3 Känns så jäkla gött att han är hemma igen <3 13 månader är en lång tid.. Vilda  var rätt nöjd eftersom hon fick ligga i Philles säng:)....hmmmm  Hahaha
Haft en goedag på jobbet o fredagsfika :)) Mumsiga godsaker - ska jag, ska jag inte...SKA :)) Blir SKA varje fredag! Hmmmm
Efter jobbet blev det en lugn skrittur i det vackra vädret med Emma o Skrudur. Hundarna hade väldigt kul i dag i skogen med mycket bus <3
Grillkväll med familjen <3 i kvällssolen. Hela familjen samlad! Underbart! Phille njöt när han grillade:) och gott blev det också! Kyckling, fläskfilé och en smarrig potatisgratäng o sallad! Till det lite rosé vin och våra härliga ungar o flickvänner! Alla vill inte vara med på bild :)
Nu börjar den nya trappan till huset ta form också. Perfekt att vara gift med en snickare:) Får han bara lite god mat så gör han det jag ber honom om ;) Maten är vägen till mannens hjärta! 
Huset fylldes också av Philles vänner under dagen o kvällen:) Nu är det som vanligt igen :))) Får väl se hur länge det går innan mamman får spelet på alla kläder o grejer som mr USA är duktig på att sprida :)
Jag och Jonas har iaf njutit av att vara tillsammans hela familjen i dag och pojkarna har verkligen saknat varandra. Syskonkärlek. Det känns gött!!!
Njuter av närvaron med familjen och jag vill att den känslan håller i dig länge och förevigt! Tänk: i morgon ska vi äta frukost alla tillsammans:) Hmmm kommer att gå åt många nybakade scones och mjölk. Som på den gamla goda tiden!
I morgon blir det fortsatt trappbygge och ridning förstås! Tar nog en längre ritt i morgon!  Klippa gräset o fixa lite i trädgården! Lugnt o skönt!