Resa med många intryck och fina minnen <3

Vi startade i NY. Fick äntligen träffa Philip efter 1 år! <3 Det var så underbart! Han guidade oss genom NY :s gator och tunnelbanor med högt tempo och många skratt o tokigheter i världens mest crazy stad! Hahaha Höjdpunkten var att träffa Phille och att flyga helikopter över denna fantastiska stad!


Sen åkte vi vidare efter 4 fantastiska dagar i NY till Florida där vi  fick bo1 vecka hos Gunnel i hennes fina hus i St Petersburg! Av med täckjackan och på med sommarkläder! Så skönt att få lite sol och värme:)))
Besöket i Orlando på Universal var ascoolt! 
Varit i bl a Harrypotters värld  och åkt igenom Jurassic Park :))) Åkt världens häftigaste attraktioner som Liseberg inte är i närheten av. Tittat på live show under inspelning på Fear Faktory och sett de äta maskar och mycket mer :))) wiieeee
Sen har vi badat o solat o kopplat av på fantastiska stränder utmed Tampa Bay:)))
Besökt Gunnels döttrar och haft BBQ i trädgården hos dom och snackat engelska o druckit vin:) Börjar bli en fena på engelska nu :))) Häftigt att få möjlighet att umgås med amerikaner på detta sättet! 
Men allting har ett slut, så även denna resa! Nu ska det bli skönt att komma hem. Längtar efter Vilda <3 och att få rida igen! Längtar till min säng och min disktrasa :))) Ska bli kul att komma tillbaka till jobbet på måndag efter en välbehövlig vila och energipåfyllning!
Hej då USA där ALLT ÄR BIG!!!