Perfekt start på 2014

Startade nyårsafton med ridning o grillning i stallet :) Härliga människor!!! Firade en lugn och trivsam nyårsafton hos vänner på kvällen.  God mat o dryck och många skratt blev det! På hemvägen hämtade vi upp August o Fredrik som firat nyår med sina vänner på olika håll. 

Upp i ottan på nyårsdagen och mata får o hästar för att sedan inmundiga en god frukost :) o ladda för långritt med Marie, Emma och Katta. Vi red en tvåtimmarsritt mot  Sandseryd, förbi flygfältet och Ulfstorp i mysig blåbärsskogen o fina ridvägar. 

Lite blåsigt men härligt! Pigga o glada hästar o ryttare. Sen blev det pizza o kaffe i stallet. En bättre start på det nya året kan man knappast få :) 
Det bästa med 2013 har jag funderat på, men jag tror att det är att alla i familjen är och har hållt sig friska och mår bra <3 Ser fram emot 2014 då vi ska bli farmor o farfar, plus att vi äntligen ska få åka till USA och träffa Philip! Hoppas på många härliga häststunder förstås och att alla i familjen håller sig friska :)
Har slängt ihop en Janssons och lite godsaker till det, en kall öl och Ivanhoe! Soffan med tända ljus är jag värd nu :)))

Gott Nytt 2014!